Τα εργοστάσια μας

Η ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ έχει σήμερα στη διάθεσή της τρία εργοστάσια και δύο χώρους αποθήκευσης των προϊόντων της (warehouses). Τα εργοστάσια αποτελούν πλήρως καθετοποιημένες μονάδες, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για κοπή, επεξεργασία και φινίρισμα των μαρμάρων. Η συνολική παραγωγική δυνατότητα όλων των εργοστασίων της εταιρείας σε πλάκες και καδρέτα ανέρχεται σε περισσότερα από 1.000.000 m2 ετησίως.

Το ανθρώπινο δυναμικό δε, διαθέτει τα κατάλληλα προσόντα και είναι άριστα εκπαιδευμένο στις σύγχρονες τεχνολογίες επεξεργασίας, γεγονός που συντελεί σημαντικά στη δημιουργία εξαιρετικού τελικού προϊόντος υψηλής ποιότητας.

Έδρα και κεντρικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα

1ο εργοστάσιο
Λυκοβρύσεως 7, Μεταμόρφωση
14452, Αθήνα, Ελλάδα

Από το 1974, έτος ίδρυσης της ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ο χώρος στην Μεταμόρφωση της Αττικής φιλοξενεί τόσο την έδρα της εταιρίας, καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο εργοστάσιο, το οποίο απασχολεί περισσότερα από 100 άτομα. Τα υλικά που παράγονται εδώ σε ημικατεργασμένη και κατεργασμένη μορφή μεταφέρονται και χρησιμοποιούνται σε έργα σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εργοστάσιο Δράμας

2ο εργοστάσιο
Βιομηχανική περιοχή Δράμας,
66100, Δράμα, Ελλάδα

Το εργοστάσιο στη Δράμα, η νέα βιομηχανική μονάδα που αποκτήθηκε από την εταιρία τον Δεκέμβριο του 2017, ανακαινίσθηκε πλήρως και εξοπλίστηκε με υπερσύγχρονα μηχανήματα. Η συνολική επένδυση άγγιξε τα 10.000.000 ευρώ και μετέτρεψε το εργοστάσιο σε μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές και εκθεσιακές μονάδες στη Βόρεια Ελλάδα. Σήμερα, το εργοστάσιο απασχολεί περισσότερα από 70 άτομα προσωπικό.

Εργοστάσιο Φειδίας

3ο εργοστάσιο.
Τήνου 12Α, Βριλήσσια,
15235, Αθήνα, Ελλάδα

Το εργοστάσιο Φειδίας αποκτήθηκε από την εταιρία το 1981. Διαθέτει πέντε τελάρα κοπής όγκων μαρμάρων (gang saws) και επεξεργάζεται μάρμαρα από τα 10 λατομεία της εταιρίας.

Αποθήκη Λύματα

Αθήνα, Ελλάδα

Εργοστάσιο & Αποθήκη Θήβας

Θήβα, Ελλάδα

SWITCH THE LANGUAGE